Guide til Canada Goose jakke – Ægte vs fake Canada Goose jakker

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)

Når efteråret begynder at lægge sin klamme hånd på det danske og europæiske vejr, så begynder et helt specielt senarie, nemlig salget af de famøse og kendte Canada Goose jakker. Og det er det samme senarie, som udspiller sig år efter år efter år.

Canada Goose jakkens historie

Alle kender efterhånden det canadiske firma Canada Goose, som producerer nogle af verdens varmeste og bedste jakker. Kvaliteten er i en kaliber for sig selv, og mærket er blandt de foretrukne på polar ekspeditioner og ekspeditioner generelt, når destinationen er nogle af verdens koldeste steder. Canada Goose er fast leverandør til The United States Antartic Program, som har Expedition Parka modellen, som en del af deres standard udstyr. Derudover er Canada Goose fast leverandør til det Canadiske Postvæsen. Canada Goose har lige siden begyndelsen fået produceret samtlige jakker og overtøj i Canada. De har altid ment, at ingen andre har kunne leverer det samme kvalitets produkt, og derfor har Canada Goose bibeholdt produktions faciliteterne i Canada.

Det hele startede i Toronto i 1957, hvor de første Canada Goose jakker og uldtrøjer blev produceret i en lille fabriksbygning. Det var Sam Tick, som startede firmaet, og i begyndelse gik firmaet under navnet Metro Sportswear. I 1985 skiftede produkterne navn til Snow Goose, men det havde ingen indflydelse på det voksende salg. Men da navnet Snow Goose var registret i Europa af et andet firma, blev produkterne lanceret i Europa under navnet Canada Goose, som vi kender dem i dag. Det var dog først i 1997 at den nyere tids mode era begyndte for Canada Goose, hvor produkterne gik fra at være praktisk overtøj i kolde egne, til at være moderne og fede modejakker, som er hvermands eje!

Og med modebølgen og den enorme succes kom de store problemer med kopi produkter, som hverken levede op til de originale produkters kvalitet eller komfort, og som også blev solgt til priser langt under original produkterne.

Billig Canada Goose jakke – Det findes desværre ikke!

Rigtig mange surfer nettet tomt for steder, hvor de evt kan købe en billig Canada Goose jakke. Og det er der som sådan intet galt i. Men billige Canada Goose jakker findes bare ikke!

Canada Goose er et af få mærker i denne verden, som har en ufattelig god distributions- og forhandler kontrol. Dvs Canada Goose er gode til at beskytte deres eget varemærke, og det sker via en meget stram forhandler politik. Alle autoriserede forhandlere af Goose jakker må ikke sælge jakkerne til under den vejlende butikspris, som er fastsat af Canada Goose. Sker dette, så vil butikken miste forhandlingen af mærket. Desuden må Goose jakkerne ikke sættes i forbindelse med ord som tilbud, nedsat, udsalg, rabat eller outlet. Det skyldes ene og alene at Canada Goose forsøger at holde brandet så eksklusivt som muligt. Det eneste tidspunkt hvor ovenstående ikke er gældende, det er hvis en model udgår. Så må forhandlerne selvfølgelig gerne sælge jakkerne til nedsatte priser, så butikken kan komme af med de sidste rester. Men Canada Goose jakkerne er meget klassiske i designet, og det er stort set de samme modeller, som går igen fra år til år, og sådan har det været i mange år efterhånden!

Derfor er det ikke muligt, at finde Canada Goose jakker til 20-35-50% af den vejledende pris fra en autoriseret forhandler. Og da jakkerne KUN sælges via et meget kontrolleret forhandler netværk, så er det mere eller mindre umuligt, at finde billige ægte og nye Goose jakker. Eneste forbehold er, hvis en butik evt går konkurs. I såfald vil et mindre parti Canada Goose jakker nemt kunne komme i omløb til en nedsat pris, men det vil være i en relativt begrænset mængde. Modeller som udgår, kan også findes til nedsatte priser, men igen er der tale om en meget begrænset mængde, som sælges billigere i en begrænset periode.

Du kan dog spare lidt penge, hvis du f.eks udnytter differencen mellem de forskellige valutaer. Som dansker kan du dermed spare penge, hvis du køber din Canada Goose jakke i Sverige. Kursforskellen på svenske kroner og danske kroner gør, at du kan spare 10-15% på din nye Canada Goose jakke, og så er den endda 100% ægte fra en autoriseret forhandler. Det samme tricks kan nogle gange laves, hvis du køber din jakke i England.

Konklussion er derfor, at meget billige ægte Canada Goose jakker ikke findes, og at webshops/sider eller personer som påstår at de sælger dette, enten sælger falske jakker, eller også er der en stor risiko for, at der er tale om hælervarer!

Her er en liste over webshops, som sælger falske jakker fra Canada Goose.

Undgå falske Canada Goose jakker – Drop kopi Canada Goose jakker! 

Som ved mange andre falske produkter, så kommer de falske Canada Goose jakker ofte fra Østen, hvor Kina, Hong Kong og Thailand er blandt de største eksportører. Da Canada Goose, som tidligere beskrevet, producerer samtlige produkter i Canada, så findes der ganske enkelt ingen producenter i Østen, som laver ægte Canada Goose jakker!

Herunder finder du en kort, men meget præcis liste over, hvad du skal passe på, når du køber en Canada Goose jakke:

- Køb aldrig fra sælgere, som er bosiddende i Asien (Japan undtaget) herunder især Kina, Hong Kong eller Thailand. Canada Goose har ingen distribution og salg i disse lande (der er en distributør i Japan, som det eneste land i Østen)!

- Køb KUN jakker, som leveres med en original kvittering fra et autoriseret salgs sted

- Køb aldrig Canada Goose jakker på en webshop, som virker det mindste suspek

- Stol aldrig på billederne på webshops, Ebay eller andre salgs steder. Sælgerne benytter ofte billeder af ægte jakke

- Stol aldrig på billeder af de tags, som sidder på en Canada Goose jakke. Det er den letteste del af jakken at efterlign

- Sæt dig ind i den jakke, som du gerne vil have. På den måde kan du lettere spotte en fake jakk

- Canada Goose jakker sælges ALDRIG billigt hos autoriserede butikker/webshops/salgssteder. Heller ikke i Canada (priserne i Canada er dog lavere end i Europa, og du kan derfor spare penge, hvis du køber jakken fysisk i Canada)!

Ovenstående er nogle simple og praktiske råd, som er gode at have i baghovedet, hvis du leder efter en brugt eller ny Canada Goose jakke. Det letteste ville egentlig være, hvis du blot besøgte den lokale sportsbutik eller Canada Goose forhandler, men så må du også betale normal prisen for jakken. Vil du absolut forsøge at gøre en god handel, fremfor at satse på det sikre, så skal du være forberedt på, at du løber en større risiko.

Som vi omtalte i et tidligere indlæg om, hvordan du undgår webshops, som handler med kopivarer, så gælder de samme 11 råd stadigvæk! Dertil kan du lægge de 7 råd, som er nævnt tidligere i dette indlæg, samt alle de råd, som kommer herunder!

Sådan spotter du en falsk Canada Goose jakke

I dag sælger Canada Goose mange forskellige modeller af de kendte jakker, og der lanceres hele tiden nye. Det er ikke længere kun Expedition Parka og Chilliwack Parka, som forbrugerne vil have. Nej nu hedder modellerne også Montebello, Langford, Snow Mantra, Kensington, Trillium, Palliser mm. Desuden laves de to best sellers Chilliwack Parka og Expedition Parka både i en herre udgave og en dame udgave. Derfor er det meget svært at lave en guide, som er dækkende for alle jakker modellerne.

Derfor vil denne guide indeholde nogle af de vigtigste punkter, og det vil være generelle informationer, som der er beskrevet. Disse kan variere hos enkelte jakke modeller! Du bør, som tidligere anbefalet, sætte dig ind i den jakke, som du gerne vil købe, og lære produktet at kende.

Herunde følger nogle punkter, hvor du kan skelne mellem ægte og falske jakker.

- Ægte jakker har en pels af Coyote ræven/ulven. Falske jakker har enten en syntetisk pelskrave, hundepels eller pels fra andre dyr. Disse giver på ingen måde samme varme, som pelsen fra en Coyote ræv/ulv.
- De fleste ægte jakker er lavet af et materiale, som hedder Artic-Tech, som har nogle helt specielle kendetegn. Artic-Tech kryller nemlig ikke, og så er materialet ligeledes vandafvisende. Nogle af de nyere modeller benytter andre materialer. Mange falske jakker er lavet af mindre varme og holdbare materialer. De er desuden tyndere, hvilket nedsætter jakkens evne til at holde dig varm.
- Ægte Canada Goose jakker har gåsefjers fyld, hvilket navnet også antyder. Falske jakker er ofte fyldt med billig fyld. Der er sågar fundet falske jakker, hvor fjerdene i jakkerne var fyldt med kødrester fra gæs, ændre og andet fjerkræ.
- Ægte Canada Goose jakker har flere logoer påsyet. Disse logoer har ALTID et bestemt udseende og en bestemt placering. På falske jakker variere logoernes udseende meget. Lige fra totalt dårlige efterligninger til gode efterligninger. Det samme gør sig gældende, når det gælder logoernes placering på jakkerne.
- Førhen kunne hatten ikke tages af på en ægte jakke, men det kan den i dag på flere af modellerne. Så denne fidus til at spotte fake jakker er blevet en gammel skrøne, som desværre holdes i live af mange uvidende mennesker. De tror stadigvæk, at en aftagelig hat er et tegn på en uægte Canada Goose jakke.
- Har du haft en ægte Canada Goose jakke i hånden, så vil du straks opleve den helt specielle kvalitet, komfort og produkt touch. De fleste kopier af Canada Goose jakker kan på ingen måde leve op til dette, HELDIGVIS. Så ved lidt reseach kan man altså ganske nemt gardere sig, hvis man blot ser det ægte produktet før man køber sin nye jakke online eller brugt.

Ovenstående punkter er meget gode, men svindlerne har fundet nogle smuthuller, som de prøver at udnytte!

Da de fleste forbrugere er opmærksomme på, at kopivarerne kommer fra Asien, så er de begyndt at oprette proforma adresser i især Canada. Ja i selveste Canada Gooses hjemland. Og metoden er meget simpel, men også ganske simpel at afsløre!

En fake webshop med proforma adresse i Canada, som sælger Canada Goose jakker, vil slippe igennem de fleste af de 11 råd i vores guide. Det vil den ganske enkelt, fordi webshoppen er på engelsk, og har adresse mm. i Canada. Men på et punkt afsløre de sig selv. Da det er utrolig svært at opbevare og sende falske Canada Goose jakker ud af Canada, så ligger varerne typisk i Asien. Dvs når der kommer en ordre i webshoppen, så skal jakken sendes afsted med EMS. Og det er EMS, som er nøgleordet til, at afsløre disse webshops med falske Goose jakker. For i handelsbetingelserne vil det ofte fremgå, at pakken kan spores via EMS. Du kan også kontakte webshoppen via email, og spørge hvem de sender pakkerne med. Nævnes firmaet EMS, som er Asiens største fragtfirma indenfor pakker til private, så ved du, at varerne afsendes fra Asien! Så vær opmærksom på webshops, som “ligger” i Canada, da ikke alle har rent mel i posen. Og husk der pålægges moms, told og toldgebyr, hvis du handler udenfor EU.

Dog findes der en ny 2011 svindel version, hvor varerne faktisk ligger i Europa eller USA/Canada, og derfra sendes ud lokalt. Dette gør det svære at afsløre webshoppen, men her må du så benytte dig af de første råd, som du fik i dette indlæg, nemlig at Canada Goose jakker ALDRIG sælges billigt fra autoriserede forhandlere. Så får du 20-30-50-80% rabat på jakken, så kan du være 100% sikker på, at de er falske!

Indenholder domænet på en webshop navnet Canada Goose, og er det ikke den officielle Canada Goose side (www.canada-goose.com), så kan du ligeledes være sikker på, at den sælger falske jakker. Det er nemlig IKKE lovligt, at benytte et varemærke i sit domænenavn (uden tilladelse fra varemærket), men dette er de fleste asiatere ligeglade med!

Desuden har Canada Goose lavet en liste over webshops, som forhandler falske Canada Goose produkter. Du finder et direkte link til oversigten her: http://www.canada-goose.com/counterfeiting/

Det er ulovligt at købe kopivarer til eget forbrug, hvis disse under produktionen krænker varemærkeindehaveren. Med andre ord, så krænker alle producerede kopivarer varemærkeindehaveren, og det er derfor risikofyldt, at købe fake varer i Asien. Så hvis du køber en kopi jakke i Asien, vil det medfører problemer, og jakken bliver konfiskeret og sendt til destruktion!

Skulle der være spørgsmål eller ting, som bør tilføjes til indlægget, så benyt venligt kommentar feltet.

Ellers husk at tjekke vores liste over webshops, som forhandler falske Canada Goose jakker

Billige Oakley solbriller eller billige Mercedes Benz Sonnenbrillen

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)
Guide til Canada Goose jakke - Ægte vs fake Canada Goose jakker, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

Comments

 1. Halil Harmanci says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  De her Canada goose jakker er de fake på den hjemmeside fordi en jakke koster 1400 kr?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvis prisen er 1400 kr, så kan du være 100% sikker på, at de er falske!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Det er en møggod guide til at finde Canada Goose jakker det her – men få lige styr på din meta title, den er tonselang. ;-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvordan gøres den kortere? For den laver automatisk den første del.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 5. Billige Jakker says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg har lige fået min CG jakke :) det er det bedste køb jeg har gjort i min liv

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

  Er siden lavet i WP?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. Halfdan Timm says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvis det er sagen, skal du nemlig bare installere et ordentligt SEO-plugin (Yoast WordPress SEO) f.eks. og bruge indstillinger dér.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 8. peter says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  min onkel bor i usa og han har lige købt en canda goose til mig, han vil sende den med posten med ved du hvad man skal gøre sådan at den ikke bliver taget af told og skat?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Billige Jakker
  Det er en lækker varm jakke, som kun de færreste brands kan hamle op med. Du bliver glad for den, når det bliver koldere i vejret :)

  @Halfdan Tim
  Yes den er lavet i WP, og det omtalte plugin er allerede installeret. Men titlen er stadigvæk lang?

  @Peter
  Du kan ikke rigtig undgå det desværre. De kender købs prisen på en Canada Goose jakke i USA, dvs du bliver pålagt told og moms på dette beløb. Du kan dog nedsætte beløbet, hvis din onkel notere, at der er tale om en gave.
  Eneste fidus er evt at sende den med UPS eller DHL. Der går pakker lettere igennem tolden. Men der er ingen garanti for, at det lykkes. Men det er værd at prøve :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. Trine says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Verdens bedste Canada Goose guide. Mange mange mange tak :-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 11. peter says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  okay det prøver jeg tak for hjælpen :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 12. Meol says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

  canadagoosejakke2011.org/canada-goose-expedition-parka-sort-billige-mnd-p-584.html
  helt sikkert kopi???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 13. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Trine
  Godt du kunne bruge den :)

  @Peter
  Der er ikke rigtig nogle alternativer, med mindre din onkel kommer til EU, og dermed tager den fysisk med. Ellers er du underlagt de samme love, som alle andre forbrugere, som handler udenfor EUs grænser

  @Meol
  112% kopi! Det er et klassisk eksempel på en webshop, som kun sælger kopivarer!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 14. Benjamin says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

  Der reddede du lige mig fra at købe en fake Canana Goose jakke. Hvor er jeg over mega lykkelig for denne guide. Jeg har sendt den til mine venner, så de også undgår fake shit.
  MANGE MANGE MANGE TAK!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 15. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Benjamin
  Super at du kunne bruge guiden ;)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 16. E. A. Nordhald says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej

  goosejakketilbud.com de sælge goose jakker til 50 % under salgs prisen
  salgsprisen er normalt ca. 3000,00 og de sælges til under 1500,00
  Det er vel også en “falsk” goose jakke???

  Hvad ligger prisen på normalt???

  Mvh.

  E. A. Nordhald

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 17. E. A. Nordhald says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Fandt ud af at firmaet er FALSK, da det sender igennem
  EMS.

  Altså ingen salg af FALSKE goose jaker til mig.

  Tak for denne super side som hjælper mange af os uvidende.

  Tusinde Tak

  Mvh.

  E.A.Nordhald

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 18. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @ E. A. Nordhald
  Yes firmaet sender jakkerne fra Asien, som du selv har gennemskuet.
  Det er en af mange webshops, som sælger falske jakker!

  Skal du købe en ægte jakke online, så er Friluftsland.dk eller Nagpeople.com de bedste steder, at købe disse i DK. Begge steder forhandler de ægte jakker, og Naqpeople er den danske distributør af Canada Goose!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 19. christina says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  ved du om denne hjemmeside sælger falske jakker??

  warmkey.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 20. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Christina
  Der står ikke mange informationer på deres side. De har hverken handelsbetingelser, firma info, leverings info eller andre former for information om sælger. Eneste kontakt måde er en mail.
  Ud fra sidens opbygning og priserne + ejeren af domænet, så vil jeg vurdere, at den med 99,99% sikkerhed sælger falske jakker fra Asien.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 21. Brian Sørensen says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Vil det sige, at stort set alle webshops på side 1 og 2 og 3 på Google er med fake Canada Goose jakker?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 22. Cecilie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej :-)

  Jeg har lige købt en CG af en privat. Det er en Parka og gav 3000 kr. for den (den koster 5000 i butikkerne) Jeg har læst mange guides nu om hvordan jeg kan se om den er falsk. Den taber ikke dun, vaske mærket er kun på engelsk, pelsen er stor og fyldig. Er der noget andet jeg kan kigge efter der kan sige 100% at den er ægte for mig ser det hele ud til at være i top!! :-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 23. Sanne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er der ægte goose jakke på Antartic connection?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 24. Daniel says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg har tænkt mig og købe en Canada Goose jakke over denne
  hjemmeside (canada-goose.com).
  Men er bange for at den bliver taget i tolden.
  Hvad syntes I at jeg skal gøre?

  – Jeg vil føle mig mere tryg ved at købe den fra mærkets oprindelige side
  end andre webshops som i omtaler.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 25. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Brian Sørensen
  Det kedelige svar er JA! Der er kun ganske få webshops på side 1, 2 og 3 på Google, som sælger ægte jakker.

  @Cecilie
  Har du mulighed for at sende billeder? Du kan evt poste dem på vores FB profil. Linket er herunder.
  https://www.facebook.com/pages/S%C3%A5dan-undg%C3%A5r-du-falske-Canada-Goose-jakker/162450503847601

  @Sanne
  Ja jakkerne er ægte, men du skal være opmærksom på, at de sender fra USA. Dvs du kommer til at betale moms, told og importgebyr. Læs evt mere her.

  @Daniel
  Den bliver med sikkerhed taget i tolden. Du bør derfor overveje friluftsland.dk eller nagpeople.com. Det skal siges, at Nagpeople er den danske distributør af Canada Goose jakker, og dermed den officielle repræsentant af jakkerne i Danmark. Så det er ligeså sikkert, at bestille dem ved Nagpeople, som det er at bestille dem i Canada. Nagpeople har desuden en butik inde i KBH.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 26. Lisa says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tak for en god gennemgang. Jeg tager ned i Nagpeople imorgen, og køber min jakke. Tør slet ikke købe en Goose jakke på nettet nu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 27. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Lisa
  Det lyder som en god ide ;)
  Så er du også sikker på, at du køber den ægte varer.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 28. camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  er jakkerne på denne side også fake? motebutik.eu/?Canada-Goose-Dame-c100/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 29. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Camilla
  Ja Motebutik.eu sælger falske Canada Goose jakker. Så hold dig endelig fra den side, da det kun kan give problemer.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 30. camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  okay, er det helt sikkert ? de koster jo alligevel 3000?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 31. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Camilla
  Siden sælger med 100% sikkerhed falske Canada Goose jakker!
  Du kan læse mere om, hvordan du undgår webshops med falske varer her: http://solbrilleguiden.net/online-guides-artikler/sadan-undgar-du-webshops-med-falske-varer/

  Eller du kan tjekke Canada Goose egen hjemmeside, hvor der er en oversigt over webshops med falske jakker her, hvor Motebutik.eu også er på: http://www.canada-goose.com/counterfeiting/

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 32. camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  mange tak

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 33. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Camilla
  Det var så lidt :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 34. Stina says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.
  Jeg har lige fået en jakke fra denne hjemmeside goosedk.com tidligere canadagoose-danmark.com

  Der er et mærke på ventre lomme hvor der står canada goose, men det vender på hovedet. Er det noget det gør på nogen modeller eller er den total falsk. ?

  Mvh Stina

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 35. martin says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  canadagoosejakken.com/canada-goose-couples-canada-goose-rabat-c-1_2.html

  heej er den her side dårlig og sælger falske jakker ? :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 36. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Stina
  Goosedk.com og Canadagoose-danmark.com sælger kun falske produkter.
  Så du har fået en kopi, og det lyder endda som en dårlig en af slagsen, hvis mærket vender på hovedet.

  @Martin
  Ja den side sælger kun falske Goose jakker. Så hold dig endelig fra den!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 37. Norre says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg er så glad for at jeg fandt den her side, for har virkelig været tæt på at købe en jakke fra et af de nedstående hjemmesider:

  canadagooseoutletdk.net
  goosejakkedk.com/
  goosejakketilbud.com/

  Sælger de ikke godt nok kun fake Canada goose?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 38. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Norre
  De 3 sider sælger kun falske Canada Goose jakker. Så det var heldigt, at du ikke købte en jakke og spildte en masse penge ;)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 39. Norre says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Super, tak for svar! (-:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 40. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Norre
  Det var så lidt. Skulle du have flere spørgsmål, så fyrer du bare løs :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 41. Dennis says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Den her blog er bare fyldt med guldkorn. Kommer der snart flere brugbare artikler?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 42. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Dennis
  Mange tak for de rosende ord :)
  Ja der kommer snart et par guides mere, om blandt andet Lacoste, UGG og en udvidet guide om Louis Vuitton.
  Har du forslag til andre problemstillinger, så høre vi meget gerne fra dig!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 43. Anders says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej
  jeg er selv meget modebevidst, og går kun i mærkevarer. G-star bukser til over 1000 kr…. o.s.v Jeg elsker kvalitetsvare og det er det eneste jeg går i. nu er det så at det er ved at blive vinter og jeg skal have mig en vinterjakke.. :D
  jeg har kigget på en canada goose jakke og synes de er superfede.. de er også superdyre.. :D

  En af mine venner har for 2 år siden købt en canada goose jakke fra et af de asiatiske websites, den kostede omrking 1500 kr og den er selfølgelig fake. Det skal dog understreges at det overhovedet ikke kan mærkes på den at den er en kopivare.
  Den holder varmen rigtig godt og den er super dejlig at gå med. Jeg ville på ingen måde kunne mærke forskel på den og en ægte.. og det skal lige siges at jeg har prøvet at stå med en ægte og så min vens jakke ved siden af hinanden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 44. julian says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hej
  sælger denne side falske canada goose jakker

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 45. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Anders
  Altså du kan sagtens få gode kopier, som er varme og behagelige at have på.
  Men sådan en jakke kan altså på ingen måde sammenlignes med en Canada Goose jakke. Hvis du havde en ægte, som du gik med i bare 14 dage i en af de kolde måneder, og derefter prøvede din vens falske jakke, så vil du opleve forskellen, som er sindsyg stor.
  Man skal nok prøve en ægte CG jakke, før man forstår, hvor varm og behagelig den er.

  @Julian
  Ja goosejakkedk.com sælger falske Canada Goose jakker mm.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 46. Andreas says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej jeg har fundet denne her brugte jakke på dba.dk til 3000kr, men ham jeg vil købe den af har desværre ingen kvittering da det var en gave. Men kan du vurdere ud fra billederne om den er fake? Noget jeg er ligger mærke til er at den krøller lidt…
  http://www.dba.dk/jakke-canada-goose-str-m/id-78214620/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 47. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Andreas
  Billederne er ikke super gode, og derfor kan det være meget svært, at bedømme jakken ud fra disse.
  Men som du selv er inde på, så krøller jakken, og det er et meget dårligt tegn.
  Desuden ser pelsen meget lys ud, og den er ujævn.
  Sælger bruger en kommentar om, at det er en gave fra vedkommendes onkel. Hvem giver en gave til 6.000 kr uden at beholde en evt kvittering?
  Sidst men ikke mindst, så ser den label inde i jakken, hvor materialerne fremgår, ikke helt iorden ud.
  Alt i alt så er rådet herfra, at du holder dig fra jakken, da der er overvejende sandsynlighed for, at den ikke er ægte! Og så er det altså et dyrt køb!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 48. Andreas says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusind tak for hurtigt respons. Men nu har jeg så fået tilbuddet om at komme ud og prøve jakken, inden da tager jeg ind og prøver nogle goose jakker jeg ved der er ægte i byen. For lige at sammenligne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 49. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Andreas
  Det er en god måde at gøre det på. Husk evt at tage billeder af en jakke, når du er inde i butikken. Så har du noget direkte at sammenligne med. Især den label, som viser vaskeanvisningen + materialerne.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 50. helle says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Sælger canadagoosebillige.com falske jakker?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 51. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Helle
  Ja det er en side, som sælger falske jakker. Og efter Rolex-sagen, så skal du passe meget på med at købe kopivarer, da det er blevet ulovligt. Læs evt mere HER

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 52. Gitte says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.
  Jeg har fundet en side, der hedder Sportinglife.ca. er det de originale Canada goose jakker de sælger?
  Tak for hjælpen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 53. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Gitte
  Ja det er originale jakker, som du kan købe på Sportinglife.ca
  Du skal dog være opmærksom på, at der kommer både told, moms og et importgebyr på, hvis du køber dem hos Sportinglife.ca, og så forsvinder fidusen stort set. Især når din reklamationsret pludselig ligger i Canada.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 54. Gitte says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Okay, tak for det, det havde jeg ikke lige tænkt på. Jeg har set på flere forskellige sider fra Sverige, fordi jeg tænkte at kursen kunne gi´lidt fortjeneste, men der koster jakken 6800 sv.kr. Kender du nogle sider, hvor der kan tjenes lidt?? Tak

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 55. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Gitte
  Friluftsland.se har tidligere været et sted, hvor man som kunde kunne spare en del penge. Men de har fra og med i år sat priserne op, hvilket har gjort besparelsen minimal. Sidste år kunne man nemt spare 1000-1200 kr pr jakke, men med de nye priser er besparelsen på max 2-400 kr.
  Men det er altså den største besparelse, som du kan opnå i Europa desværre.
  Vil du spare lidt mere, så skal du handle hos nogle af de større webshops i Canada, men du skal bare være opmærksom på, at dine reklamationsrettigheder ligger i Canada, hvilket kan gøre alt mere problematisk, hvis jakken går i stykker, eller der sker andet med den.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 56. Gitte says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Okay. Tak for det endnu engang.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 57. Mille says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er jakkerne canadagooseoutlete.com falske?.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 58. Stefan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej har fundet denne hjemme side er ikke sikker på om den er falsk? kan du hjælpe.

  canada-gooseonlinesalg.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 59. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Gitte
  Det var så lidt :)

  @Mille
  Ja jakkerne er 100% falske, og de bliver afsendt fra Kina. Du skal være opmærksom på, at det er blevet ulovligt at købe kopivarer, og du risikere problemer, hvis du handler på den side.
  Læs mere her

  @Stefan
  Siden sælger falske Canada Goose jakker, så hold dig væk! Du får kun problemer, som det også er skrevet til Mille ovenfor.
  Læs mere her

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 60. Stefan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej har fundet denne hjemmeside tror du den er ægte? coldseason.de/european-customers/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 61. Claudie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er det ikke muligt at tjekke serienr på jakkerne? :)

  Det er bare så mærkeligt at folk sælger på dba.dk og personen, sender billede med hvor den en produceret, og serienr osv. personens nr har jeg slået op og passer på addressen, så hvis det er en fake jakke, kan man vel kontakte personen igen og kører sag på personen, for at sælge falsk vare?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 62. Joy says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej,
  Sikke en fantastisk side som hjælper virkelig med at guide en og spotte en fake CG jakke. Jeg har idag nemlig lige købt mig en CG expedition jakke til min mand gennem den blå avis. Og sælgeren ha kvittering på mail (men kvittering ser lidt mistænksom og lidt mærkelig ud) synes jeg.
  Nå men ihverfald siger han at han har købt jakken over nettet og betalte 3200kr for den og jeg har lagt 2000kr for den, men da jeg ikke har så meget forstand på at spotte en uægte eller ægte CG jakke (da det første gang vi har købt sådan jakke) vil jeg høre om du evt. kunne hjælpe mig, jakken suffer stadig med mærker. Linket er http://www.dba.dk/canada-goose-expedition/id-79091549/
  Evt. vil jeg meget gerne sende billeder af jakken.
  Håber selvfølgelig ikke jeg har begået en fejlkøb. Tak for hjælpen :) og for en fantastisk side!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 63. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Stefan
  De er autoriseret forhandler, hvilket du også kan se på Canada Goose egen site.
  Så de er 100% ægte, men læg mærke til, at de sælger til normal pris, og der derfor ingen besparelse er i forhold til at købe en i DK.

  @Claudie
  Serienr er noget af det letteste at kopiere. De færreste forbrugere kender til, hvordan sådan et serie system foregår, hvilket vil sige, at der kommer en falsk tryghed i et nummer.
  Du kan altid politi anmelde en person, som sælger kopivarer, men politiet gider næppe gøre noget ved det. At starte en retsag pga en falsk jakke er dumt. Alene omkostningerne til advokat, retsgebyr osv løber op i mere, end det man evt betaler for en fake Goose jakke.

  @Joy
  Fantastisk at du kan bruge guiden :D
  Jakken ser godt ud, men der er visse ting, som falder i øjnene. Der er en pose med? Sådan en følger der ikke med, hvis du køber jakken i Intersport.
  Prisen han har betalt på 3200 kr er et 100% sikkert bevis på, at den er fake. Jakken koster normalt 5500 kr. Men den sælges på mange fake webshops til 2500-3500 kr.
  Desuden ser pelsen lidt forkert ud i forhold til, at det skulle være Coyote.

  Du må meget gerne sende flere billeder eller poste dem på vores FB væg :)

  Men ud fra de fakta, som du har oplyst og de billeder, som man kan se på DBA, så vil jeg sige, at jakken desværre er fake.
  Hvorfor skulle en person også sælge en jakke til 5500 kr til 2000 kr? Det giver ingen mening.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 64. Stefan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Ja men problemet er bare at der ikke er en eneste butik på nettet eller en butik der har den model jeg søger nemlig en chiliwack til mænd i brun størrelse large så bliver nød til at bestille fra udlandet :(

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 65. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

  @Stefan
  Har du prøvet at kontakte Nagpeople.com, som er den officielle distributør i Danmark?
  Ellers kan du roligt handle på coldseason.de/european-customers.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 66. Claudie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej admin.

  Super med de hurtige svar, virkelig klasse!

  Den jakke der er lagt til side til mig, er denne på DBA. Kan du udfra de billedere her, se om det er fake?

  Link er : http://www.dba.dk/helt-ny-canada-goose-trillium/id-79069528/

  Personen har også sendt billeder af den på mobilen, som du evt kan se? skal bare bruge en mail, så kan jeg sende.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 67. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Claudie
  Nu er det ikke verdens bedste billeder, så derfor skal der lige tages forbehold for dette i vurderingen.
  Men pelsen på jakken ser ikke særlig fyldig ud. Den ligner ikke pelsen på en ægte jakke. Resten af jakken ser normal ud, men der er ingen billeder af labels indvendig eller andet, som kan antyde den ikke er ægte.
  Det der skriger mest i øjnene er prisen. Jakken er ny med tags osv. Dvs en jakke til omkring 5000 kr. Jakken er om kort tid udsolgt over alt, hvilket sker hvert år med Goose jakkerne. Derfor vil jeg vurdere, at der er stor sandsynlighed for, at den ikke er ægte. Konklusion baseres på pelsens udseende og prisen. Hvis jeg var dig, så ville jeg lede efter en anden jakke, eller bruge det dobbelte beløb, og købe en ægte. Der er nemlig enorm forskel på, hvor varm en fake jakke er, og hvor varm en ægte Goose jakke er.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 68. Claudie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  okay :) – men har andre billeder af den på mobil, evt du lige vil se dem og kan vudere bedre? der er billeder af pels,serienr, og labels?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 69. Claudie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  og personen siger den er købt i en sportsbutik, og en hun har fået i gave af kæresten, dvs han har taget prisen af, pga det jo er en gave.. men ja prisen lyder for god til at være sandt, syntes også der er lidt med pelsen som du skriver..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 70. christian says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  er der en bøde på at købe et fake produkt fra asien? eller destruere de det bare også er det det :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 71. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Claudie
  Du er velkommen til, at poste billederne på væggen af vores FB side. Så skal du gerne få en vurdering.

  https://www.facebook.com/pages/S%C3%A5dan-undg%C3%A5r-du-falske-Canada-Goose-jakker/162450503847601

  Det er lidt den klassiske forklaring. Men spørg dig selv, hvor mange køber en gave til 5000 kr, og så smider de kvitteringen væk? Hvad nu hvis jakken går i stykker, så er der intet at gøre, hvis der ingen kvittering er. Og det er altså højtid for salg af falske jakker, og sælgerne gør ALT de kan for at sælge dem, da de ikke koster mere end 3-500 kr de rigtige steder i Kina. Så skulle du endelig købe en fake, så betaler du mega overpris ved at give 2400 kr.

  @Christian
  De kan kræve omkostningerne dække til destruktion mm. Men som udgangspunkt kan de ikke pålægge dig en bøde, selvom nogle mærker sikkert vil forsøge.
  Du skal være opmærksom på, at pga finanskrisen, julen og et efterfølgende udsalg, så stopper SKAT og PostDanmark så mange pakker som muligt fra lande udenfor EU. Så chancen for at blive taget i tolden i de næste 2-3 måneder er MEGET stor!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 72. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Christian
  Billederne er meget utydelige og ikke særlige skarpe.
  Selve pelsen ser lidt misfarvet ud, men det skyldes sikkert den dårlige billedkvalitet. Men umildbart så ser den iorden ud, men hvis du kunne skaffe bedre billeder, så ville det helt sikkert gøre vurderingen lettere!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 73. Anders Toldshøj says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej

  Vil lige høre mere om aftagelig pels. Nu til dags kan de tages af, men hvilken model kan man tages den af? For jeg vil have en Chillack eller Yorkshire Parka og vil vide om de ikke kan tages af eller hvad?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 74. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Anders
  Da Canada Goose hvert år ændre på nogle af deres modellers design eller funktioner, så er det bedst at kontakte dem direkte og få det præcise svar.
  Du kan kontakte den danske distributør af Canada Goose, som er http://www.nagpeople.com

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 75. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Rikke
  Det er rigtig svært at vurdere noget ud fra billedet desværre. Kan du skaffe flere billeder?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 76. kasper N says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hej jeg har fået fremskaffet mig en 100% ægte canadian goose jakke for omkring 1200, det eneste der var galt med den var lidt slid på ærmerne, det var også grunden til at den tidligere ejer ikke gik med den. jeg fik den idag og sendte den til en skræder der ville lave skaden for en 50 kr :) 2800 kr sparet :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 77. Melissa says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej,
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at købe en Canada Goose Jakke. Model: Trillium Parka – pigemodel i hyacinth i enten xs eller xxs, men kan bare ikke finde den nogle steder :( Nogen der ved hvor man kan skaffe den henne?
  Tak på forhånd :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 78. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Kasper N
  Det lyder som en rigtig god pris, hvis den er ægte. Især hvis den ikke fejler mere, end den lille skade.

  @Melissa
  Det ser ud til, at Trillum Parka i farven hyacinth er udgået. Der er igen forhandlere online, som sælger den. Ikke engang Nagpeople.com, som er den danske distributør af Canada Goose jakker. Men de har modellen i berry, som nok er det, som ligger tættest op af hyacinth.

  http://www.nagpeople.com/webshop/women/canada-goose-1/ladies-trillium-parka.html

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 79. Melissa says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Øv bøv, men tak for hjælpen :)
  Jeg skal lige høre en ting, jeg havde bestilt den i hyacinth på hjemmesiden: vinterslid.dk og derefter fundet ud af, at det var en fake hjemmeside .. De har trukket pengene fra min konto.. Det gjorde de igår, ved du om jeg overhovede kommer til at se jakken ???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 80. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Melissa
  Ja desværre, men noget tyder på, at flere af farverne er udgået.
  Det er blevet ulovligt at købe kopivarer, så derfor skal du gøre følgende.
  Du sender dem en email, hvor du annullerer købet. Du markerer email som værende af HØJESTE PRIORITET. På den måde er du sikker på, at modtager får mailen.
  Derefter venter du et par dage, og ser om pengene kommer retur. Sker dette ikke, så tager du en kopi af mailen med ned i din bank, hvor du gør indsigelse mod, at pengene er hævet på din konto. Så vil din bank sørge for, at du får pengene retur, og så skal du ikke tænke på det yderligere.
  Det er meget vigtigt, at du gør alt dette hurtigst muligt, da du ellers kan få problemer, når jakken bliver taget i tolden, hvis de altså sender en!

  Har du spørgsmål eller andet, så spørg endelig løs, og jeg skal prøve at guide dig bedst muligt igennem det, så du undgår problemer.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 81. Melissa says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvordan markerer jeg emailen som værende højeste priotet? Og hvor mange dage skal der ca. gå? Min far har været nede forbi banken idag og de har bare sagt at de ikke kan gøre noget ved det? :/ Og jeg takker dig mange gange for, at du gider at guide mig igennem det her , for jeg har overhovedet ikke styr på det.. :( det er første gang jeg køber noget over nettet :/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 82. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Melissa
  Nu kan jeg se, at du har en sol.dk mail. Når du opretter en mail, så henne i enden af den box, hvor du skriver modtagerens email adresse, der er der en lille firkantet box. I den box er der en blå pil, som peger ned af og et rødt udråbstegn. Du trykker på den lille box, indtil der kun er et rødt udråbstegn. Så er mailen markeret, som HØJ PRIORITET.
  En lille ekstra detalje. Helt ude til højre, kan du markere “ANMOD OM KVITTERING”. Dvs så får du en kvittering i det øjeblik, at modtageren læser mailen. Denne kvittering kan du også bruge som bevis.
  Hvis du sender mailen idag, så skal du nok lige vente en lille uges tid. Derefter går du ned i din bank, og KRÆVER at de laver en chargeback, da du har annulleret købet. Dernæst gør du din bank opmærksom på, at du har fundet ud af, at webshoppen sælger kopivarer, og at du ikke kan komme i kontakt med dem. Din bank er forpligtet til at lave en chargeback, hvis du underskriver den tro- & loveerklæring, som er en del af annulleringen af transaktionen.
  Det er vigtigt, at du medbringer en kopi af mailen, så du kan dokumenterer, at du har forsøgt at annullerer handlen flere gange. Har du sendt flere mails, så tag en kopi med af dem alle!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 83. Melissa says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Okey, jeg vil forsøge at gøre de ting du har skrevet.. Håber det er iorden jeg skriver igen undervejs hvis der er noget jeg ikke kan finde ud af, og jeg takker endnu engang, fordi du gider at hjælpe mig (:

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 84. kasper N says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hvordan vasker man en goose jakke… skal den til rens eller hvad skal man gøre?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 85. My says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Virkelig virkelig trist at der er så mange hjemmesider derude der sælger falske produkter, selvom de virker troværdige,
  Jeg er glad for, at jeg fandt denne side inden jeg købte over nettet. Betaler gerne 2000 mere for den ægte vare

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 86. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Kasper N
  Ja den skal enten sendes til rens, eller også kan du selv vaske den. Det kræver dog, at du har både en tørretumbler, 2-3 dages tålmodighed imens den tørre og erfaring med at vaske jakker.

  @My
  Ja det er rigtig trist. Der findes i skrivende stund langt over 200 webshops med fake Goose jakker, og antallet stiger og stiger.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 87. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nadja k
  Jakken er 100% fake! Så køber du den, så betaler du mega overpris. Hvorfor den er falsk gennemgås herunder

  – Pelsen er hvid og uden fylde. Tjek hvordan den rigtig ser ud på Canada Gooses website her http://www.canada-goose.com/products-2/womens/kensington-parka/
  – Jakken er lavet i Artic-Tech, som er et specielt materiale, som de fleste Goose jakker er lavet i. En af fordelene ved Artic-Tech er, at det ikke krøller. Jakken på billedet er totalt krøllet, hvilket vil sige, at den IKKE er lavet i Artic-Tech materialer, og dermed med sikkerhed er fake
  – Billedet af labels indvendig er utydeligt, men det ser ikke helt korrekt ud, det som der kan aflæses
  – Jakkerne leveres i en Canada Goose pose? Poserne har ikke samme print! Læg mærke til den røde cirkel inden i landet i logoet. Det varierer meget på de to poser.
  – Sælger noterer at størrelsen er lille i det? Hvordan kan den være det? Alle Canada Goose jakker er præcist i samme størrelse. De eneste steder, hvor du kan købe en Goose jakke, som enten er lille eller stor i størrelsen, det er på diverse kinesiske webshops, som sælger fake jakker.

  Med ovenstående taget i betragtning, så kan det konkluderes, at jakken med 110% sikkerhed er fake!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 88. lars m says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hvis pelsen på en jakke går op i to spidser? er det et tegn på at det er en fake.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 89. nadja k says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusind tak for det hurtige svar:)
  Hvis det ikke var for dig og denne hjemmeside var jeg nok desværre bleven snydt:(
  Men tusind tak for rådet, nu hvor det findes mennesker der desværre ikke går op i ærlighed..
  Tak:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 90. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Lars M
  Hvordan to spidser? Har du mulighed for evt at sende et billed, for jeg forstår ikke helt hvad du mener? Hvis jakken går op i en spids, og ikke er naturlig oval, så er det ihvertfald et tegn på, at der er noget galt.

  @Nadja K
  Det var så lidt :)
  Der er desværre mange, som er ligeglade med ærlighed, så længe de bare får penge ud af det. Så pas meget på, især når det gælder online køb af Canada Goose produkter.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 91. nadja k says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej igen:) jeg vil følge dit råd og købe en CG jakke hos en af de godkendte forhandlere på CG hjemmeside.
  Har dog en veninde hvis mor er i USA nu og hvis jeg bestillte jakken hjem til hende så kan hun tage den med hjem til mig. Men spørgsmålet er så om hun kan risikere at betale moms og toldafgifter på den, eller må hun godt tage den med hjem i sin kuffert? Igen tak for en super hjemmeside:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 92. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nadja
  Jamen hej igen da ;)
  Der er et par forhandlere i Danmark, så som Friluftsland.dk eller Nagpeople.com (Nagpeople.com er den officielle distributør af CG i Danmark).
  Din venindes mor må gerne tage en jakke med hjem til dig, og hun slipper også for tolden, da jakkerne koster under de 3.250 kr, som er grænsen. Så skal hun alligevel derover, så få hende endelig til at tage en jakke med hjem til dig. Hun skal bare købe den hos en officiel forhandler, da der også sælges falske jakker i stor stil i USA.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 93. Josefine Schjøtt says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvad sker der hvis jeg køber en jakke og den viser sig at være falsk? Jeg vil gerne have en montebello parka så hvor skal jeg købe den henne? Håber du vil hjælpe mig ligesom du hjælper alle de andre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 94. lotte says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  parkabutikker.com Er det ikke fake???

  mvh

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 95. nadja k says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tak for der hurtige svar:) jeg har set jakken på en hjemmeside der bliver refereret til på CG hjemmeside over godkendte forhandler. Der koster den 675 us$. Det svarer til ca 3800 danske kroner, så det er jo mere end den grænse på 3250 kr du skriver…:( kan det lade sig gøre aligvel?
  Og for sikkerheds skyld her er lige linket til hjemmesiden;)
  http://www.123mountain.com/epages/274266.mobile/en_US/?ObjectPath=/Shops/274266/Products/%22Kensington%20Parka%20Canada%20Goose%22/SubProducts/%22Kensington%20Parka%20Womens%20Canada%20Goose-0003%22

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 96. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Josefine Schjøtt
  Hvis du køber en falsk Canada Goose jakke udenfor EU, og den bliver taget i tolden, så bliver den sendt til destruktion på din regning. Det er nemlig ikke længere lovligt, at købe kopivarer til eget forbrug.
  Så undgå for alt i verden, at det sker!
  Du kan på http://www.canada-goose.com finde den nærmeste forhandler, eller du kan handle online hos disse autoriserede forhandlere http://hosted.where2getit.com/canadagoose/internationaletailers.html

  @Lotte
  Jo de sælger falske jakker. Læs svaret herover til Josefine.

  @Nadja K
  Ja det ser ud til, at de er godkendt forhandler, dog er de ikke godkendt online forhandler jævnfør nedenstående link. Men hvis din venindes mor køber den fysisk i butikken, så er problemet også minimalt.
  http://hosted.where2getit.com/canadagoose/internationaletailers.html

  Ja den overskrider godt nok grænsen. Dog er det min erfaring, at det kun er varer, som åbenlyst ser nye ud, og derfor med sikkerhed er købt udenfor EU, som de evt tager i tolden. Så tager din venindes mor tags mm af, så er der en chance for at den kan komme igennem uden problemer. Alternativt skal du betale moms og told af 550 kr, hvilket vil sige 220 kr + et gebyr. Det burde være til at overleve, og du spare stadigvæk en masse i forhold til de danske priser :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 97. firas says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hvad med den her r den osse fake??

  canada-goose-gear.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 98. Sofie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.
  Jeg ved godt at denne side handler om jakker, men jeg har fundet et par støvler fra CG på vinterslid.dk. Jeg vil bare høre om i evt. ved om denne side er troværdig og sælger ægte produkter?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 99. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Firas
  Jeg beklager det sene svar, men din kommentar var røget i spamfiltret.
  Canada-Goose-Gear.com sælger kopi jakker fra Asien. Så hold dig væk fra siden, hvis du vil undgå problemer.

  @Sofie
  Jamen du skal være velkommen til at spørge om alt, så skal jeg med glæde svare efter bedste evne. Men siden vinterslid.dk sælger kopivarer. Alle varerne afsendes fra Asien, så der er ingen tvivl omkring dette. Så hold dig væk fra siden, hvis du vil undgå problemer :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 100. Nadja K says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej:) Så er jeg her igen;)OMG jeg føler bare at jeg stalker jer:)
  Har fundet ud af at min venindes mor kommer tilbage fra USA først sidst i februar :( så længe gider jeg ikke at vente på en CG jakke…. Så jeg har set en til salg på nettet.
  Hende der sælger den har sendt nogle billeder af den til min mail. Er det sådan at i kunne
  kigge på billederne for at se om den er ægte?
  Jeg har desværre ikke en konto på Facebook..har i evt en mail jeg kunne sende billederne til? Tak ;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 101. Hakan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er de Ægte hos sportinglife.ca ?????? VIL HAVE SVAR :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 102. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nadja K
  Du kan sende billederne til billigesolbriller@hotmail.com så skal jeg gerne kigge på billederne.

  @Hakan
  Ja de sælger ægte, men husk på du ender med at betale told, moms og toldgebyr.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 103. Hakan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hvor meget kommer man til at betale?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 104. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hakan
  12% i told, derefter 25% i moms af hele beløbet inkl told og så er der et toldgebyr på 165 kr.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 105. Hakan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej Admin koster DET HELE 165 i ALT?? :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 106. Hakan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  OMG jeg stalker jer jeg har et spørgsmål er den her side ægte

  canadagoosechilliwackjacket.com/citadel-parka

  VIL HAVE SVAR ;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 107. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hakan
  Den side sælger fake jakker fra Asien. Så vil du undgå problemer, så hold dig væk fra den side.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 108. Kia says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej’ (: har brug for hjælp? Er goose jakkerne fra miinto.dk ægte???? hjælp! svar hurtigst muligt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 109. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Kia
  Alle Canada Goose jakker på miinto er ægte, så du kan trygt handle der :)

  @Kathrine
  Vi tager lige dine 3 links i separate besvarelser. Det er svært at vurdere en jakke ud fra kun et billed, men jakken i det første link du sendte, den ser god nok ud, sådan umildbart.
  Ja der er både mærker i nakken, på armen og på lynlåsene.

  @Kathrine
  Link nummer 2, se ovenover.

  @Kathrine
  Angående link nummer 3, så har pelsen en meget lys og gullig farve, men det kan være lyset på billedet der snyder. Igen det er meget svært at vurdere, om jakken er ægte eller falsk, da billederne er taget fra uheldige vinkler, og der ingen billeder er af jakken indvendig. Men en umildbar vurdering er, at jakken er god nok, hvis pelsfarven skyldes et dårligt kamera.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 110. Mathias says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej Admin.

  Tak for interessant læsning.

  Jeg skal ud og kigge på denne i eftermiddag:

  http://www.dba.dk/jakke-canada-goose-str-s/id-80334140/

  Det virker lidt suspekt at han sælger den så billigt – så det kommer meget an på hvordan og hvorledes med kvitteringen når jeg kommer derud. Hvad med pelsen? Er den ikke lidt mørk i forhold til hvis man sammenligner med dem på canada goose officielle hjemmeside?

  På forhånd tak for svar

  Mathias

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 111. Tanja says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej
  Jeg vil lige høre om det er ægte eller fake, da de sælge det fra Hong Kong
  canada-goose-tilbud.org/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 112. Tanja says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej vil lige høre om det er fake eller ægte, da det kommer fra Hong Kong?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 113. says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hej igen :) tak for det, jeg skal lige høre om nagpeople os sælger ægte canada goose jakker ? :) og er de meget store i størrelsen ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 114. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Mathias
  Prisen virker meget suspekt, især når man tager i betragtning, at de fleste butikker har udsolgt, og så sælger vedkommende jakken til den pris.
  Pelsen ser desuden også meget forkert ud i farven. Jakken er desuden krøllet, hvilket også er en kraftig indikation på, at den ikke er ægte.

  @Tanja
  Den webshop sælger falske jakker. Canada Goose forhandles kun i Japan i Asien. Hong Kong er en af de steder, hvor mange fake jakker sendes ud fra.

  @Kia
  Nagpeople er den danske distributør af Canada Goose, så de sælger med sikkerhed ægte jakker. Størrelserne varierer fra model til model, så det er svært at sige noget generelt. Men de fleste Goose jakker er lidt store i størrelserne.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 115. Jesper G says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  canadagoosejakkea.net/
  Er deres jakker fake? :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 116. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Jesper G
  Ja alle jakkerne på den side er fake. Det er en af de bedre fake shops, som jeg har set indtil nu, men det ændre dog ikke ved, at jakkerne ikke er ægte.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 117. Anne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er denne hjemmeside falsk??
  canadagoosemaxsalg.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 118. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @ Anne
  Yes den sælger falske Canada Goose jakker, så hold dig langt væk :)
  Det er dog en af de flottere webshops, og selvom den virker troværdig på mange punkter, så bliver varerne afsendt fra Asien.
  Hvis du kigger under PRIVACY NOTICE, så vil du opleve, at de har glemt at ændre webshoppens navn. Med andre ord, så er teksten kopieret fra en af firmaet andre fake shops.
  De nævner også et firmanavn, som er berygtet for at sælge falske Goose jakker, nemlig The canadagooseonsalg.com Group Limited.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 119. Anne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusind tusind tak for dit svar!!
  Var også 100% sikker på, at de solgte falske goose jakker. Men en som havde købt den, sendte et par billeder af selve jakken, og udmiddelbart med det blotte øje, skulle man ikke kunne se nogen forskel. Men var dog stadig i tvivl.
  Og fordi at den ovenstående hjemmeside ikke vare skrevet inde på http://www.canada-goose.com/counterfeiting/, var jeg i tvivl om den var ægte eller uægte :p

  Men kan du komme med nogle flere facts, om hvordan man kan se forskel på ægte og uægte trillium jakker?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 120. Anne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusind tusind tak for dit svar!!!!
  jeg var 100% overbevist om, at de solgte falske jakker. Men jeg kender en som havde bestilt fra den ovenstående hjemmeside, og ud fra de billeder hun sendte mig af jakken, så udmiddelbart ikke ud til at være falsk. Men alt kan ikke bedømmes over et par billeder.
  Men hjemmesiden var hellere ikke skrevet inde under Canada Goose’s egen hjemmeside, over de falske.
  Men tusind tak for dit svar.

  Kan jeg evt. få dig/jer til at skrive nogle flere facts, om hvordan man skelner mellem en ægte og uægte trillium parka jakke?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 121. malene says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hej igen.
  Skal se på jakken her i løbet af idag. Jeg har nu siddet og læst alle kommentarerne igennem. Der bliver dog ikke spurgt direkte, om at vaskeanvisningen kun står på engelsk. Bør alle mærkerne indvendigt på en trillium, stå på engelsk? Kan en ægte goose jakke både stå på engelsk og fransk eller et andet sprog?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 122. Finn Dahl says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Mange tak for en fantastisk hjemmeside.

  Kan jeg risikere at købe en Canada Goose jakke hos canadajacketmall.com ?

  Venlig hilsen
  Finn Dahl

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 123. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

  @Anne
  Det er utroligt svært at lave en guide, da Canada Goose hele tiden laver en masse små ting om ved jakkerne, så de skifter fra år til år. Måske ikke ting, som du lægger mærke til, men det er ting, som gør det lettere for dem, at spotte de fake fra de ægte.
  Som skrevet i guiden, så er det du især skal kigge efter, det er om jakken krøller, om pelsen har fylde og naturlig farve, om logoerne ser rigtige ud (kig evt på Canada Goose hjemmeside), om labels i nakken ser rigtige ud, om vaske labels ser rigtig ud, om syningerne er perfekte og uden fejl og så om jakken er i så lækker en kvalitet, at den er ægte. Det kan anbefales, at du prøver at besøge en butik, som sælger en ægte, da det giver et godt indtryk af jakken, at røre, føle og prøve dem.
  Der skyder så mange fake sider op i øjeblikket, at Canada Goose næppe kan nå at opdaterer deres COUNTERFEITING side. Men den side kommer helt sikkert på i en nær fremtid.

  @Malene
  Nu er der kun billeder af den udvendig, og de er en smule uskarpe. Men umildbart ser alt godt ud. Den har et logo, som ser ægte ud, og alt andet sidder som det skal. Men det kan selvfølgelig være en god kopi, så du må ikke tage disse ord, som en 100% garanti for ægteheden. Men umildbart ser den meget fornuftig ud.
  Vaskemærket står altid på engelsk. Den er fyldt med en masse info, og jeg vil anbefale dig, at se selve mærket i en butik, så du ved 100%, hvordan en ægte vaskelabel ser ud. For så kan du spotte mange af de fake meget lettere, da deres vaskelabels er med mange fejl og mangler!

  @Finn Dahl
  Den side sælger desværre falske jakker. Det er en af den “nye” generation af fake-webshops, hvor der er gjort utrolig meget ud af designet. Designet virker meget troværdigt, men de laver heldigvis en masse fejl endnu ;)
  Hvis du kigger under “ABOUT US”, så vil du se, at der står Canadagooseonsalg.com, som er firmaet bag mange af de webshops, som sælger fake jakker.
  Hvis du kigger i min kommentar, lidt længere oppe, til Anne fra den 23. Februar 2012 kl. 13.10, så vil du opdage, at samme firma stod bag den webshop, som hun forespurgte på!
  Så hold dig langt væk fra den side, hvis du ikke vil have problemer.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 124. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Her er den mest komplette liste over webshops, som sælger fake Canada Goose jakker. Listen er meget mere komplet, end den du finder online på Canada Gooses egen hjemmeside. Mangler der nogle webshops, så post endelig et link, så listen kan blive opdateret!

  http://solbrilleguiden.net/online-guides-artikler/den-komplette-liste-over-webshops-som-saelger-falske-canada-goose-jakker/

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 125. annika says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  har en canada goose expedition parka (tror jeg den hedder) men der står canada goose på ryggen og ikke expedition . men har derimod også en fake hvor skriften er rigtig sjusket og slet ikke ligner den jeg er i tvivl om da det står med fine lige bogstaver og ikke skråskrift.
  ville sætte stor pris på hvis der var nogen der kunne svare på dette :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 126. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Annika
  Når du siger, at det ikke “står på ryggen”, mener du så på selve ryggen eller oppe i nakken?
  Hvis du evt har et billed af det, så ville det gøre det meget lettere at besvare dit spørgsmål. Du kan evt maile det eller poste det på vores facebook væg.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 127. annika says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  okay kan godt sende en mail men kan ikke se nogen e-mail adresse som jeg skal sende til

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 128. Else Marie Frøhlich says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Vi skal til Canada til sommer. Er prisen for goose jakker det samme som i DK ?
  Hvor kan det evt. bedst betale sig at købe den ?
  ( Vancouver – Toronto – Whistler )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 129. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Else Marie Frøhlich
  Priserne i Canada er ca 50% af den i Danmark. Så det kan med fordel betale sig at købe den, hvis du alligevel er i Canada. Besparelsen er knap så stor og attraktiv, hvis den købes på en Canadisk webshop og sendes til Danmark, grundet der tillægges told, moms og toldgebyr.
  Priserne er de samme over hele Canada, så det er lige meget, om du køber den i Vancouver – Toronto ellre Whistler, så længe du køber den i en autoriseret butik.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 130. says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  det er denne jakke som jeg ejer som jeg er i tvivl om af ægte grundet mærket i nakken uden på jakken

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 131. says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  er denne jakke ægte :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 132. Hamed says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hvor ligger den her side’s butik nagpeople.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 133. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

  @Hamed
  Vi beklager det sene svar, men din kommentar var endt i spamfilteret.
  Butikken ligger på nedenstående adresse:

  Nag Store
  Pilestræde 47 kld.
  DK-1112 København K

  Åbningstider
  Mandag til Torsdag 11 – 18
  Fredag 11 – 19
  Lørdag 10 – 16

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 134. Crystal says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Miinto.dk sælger også canada goose er de så fake ? Venter på jeres svar mvh crystal

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 135. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

  @Crystal
  Miinto formidler salget for autoriseret butikker i hele Danmark. Så de Canada Goose jakker, som du finder til salg på Miinto, de er selvfølgelig ægte :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 136. Crystal says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Det fordi jeg har købt min jakke fra dem og jakken’s pels er ikke så stor som de normelt er det er en ladies trillium parka ? Men okay tak for svaret.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 137. Sanne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hejsa, jeg ville lige høre om canade jakke er ægte hvis der stå str 44 ?

  Tak :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 138. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Sanne
  Størrelserne er angivet med f.eks M/M (en størrelsen Medium) på den label inde i jakken. Så der skulle ikke gerne stå str 44 eller lignende.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 139. Martha says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  ØV ØV ØV, jeg gik i fælden og bestilte en i lørdags fra goose-parka-ca.com. Tænkte godt nok at det var meget billigt, men hjemmesiden så ok ud, så jeg tænkte, at det nok var fint nok. Nu kan jeg jo så se ud fra den her hjemmeside, at jeg skulle have holdt mig væk.
  Jeg har lige forsøgt at afbestille den, men sælgeren siger, at den er afsendt (pengene er ikke trukket fra min konto endnu) og nægter derfor at lade handlen gå tilbage.
  Ved du, hvad man kan gøre i den situation?
  På forhånd tak

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 140. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Martha
  Øv det var ikke godt, at du fik bestilt en, men der er heldigvis en masse du kan gøre.
  Du skal sende sælger en mail, hvori du tydelig gør opmærksom på, at du vil hæve handlen. Du skal huske at markeret feltet, så du får en besked, når modtager åbner mailen.
  Når pakken kommer til Danmark, så skal du nægte at modtage den og lade den gå retur. Herefter skal du bede sælger om at refundere pengene. Gør sælger ikke dette, så kontakter du din bank, hvorefter de kan lave en chargeback. Men før de gider gøre dette, så er det vigtigt, at du har mailen + modtagelsen af mailen som bevis.
  Det kommer nok til at tage 2-3 uger, før du får dine penge igen, men gør du ovenstående, så kan du komme ud af handlen uden at tabe noget på den :)
  Held&Lykke

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 141. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hakan
  Ja de sælger ægte Canada Goose jakker, men du skal være opmærksom på, at firmaet ligger i USA, så der kommer både told og moms på. Og så koster jakken pludselig stort set det samme, som hvis du køber den i en dansk butik. :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 142. David says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej Admin.

  Jeg har kig på en CG jakke, jeg har nogle billeder af jakken og vil høre om du kan vurdere om det er en ægte eller fake da der er rigtig mange fake i omløb :(

  Har du en mailadr. man kan kontakte dig på?

  Men ved den str flap står der L/G (måske et C)

  På forhånd tak!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 143. Sissel says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.
  Vil gerne vide om man kan stole på denne hjemmeside?
  canadagoose2012danmark.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 144. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @David
  Du kan sende dem til billigesolbriller [a] hotmail.com eller du kan poste dem på denne FB side, så skal jeg gerne kigge billederne igennem, og komme med et kvalificeret svar :)
  https://www.facebook.com/pages/S%C3%A5dan-undg%C3%A5r-du-falske-Canada-Goose-jakker/162450503847601

  @Sissel
  Den sælger fake jakker fra Kina, så hold dig langt væk :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 145. Suzi says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej

  er denne side også fake canadagoosedk.dk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 146. julie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.. Jeg har fundet denne jakke på dba som virker til at være ægte men efter jeg har læst artiklen er jeg blevet nervøs da jeg skal købe den imorgen.. Kan du kigge på den og fortælle mig om den er ægte? http://www.dba.dk/pige-jakke/id-85656631/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 147. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Suzi
  De sælger fake jakker!

  @Julie
  Billederne er meget utydelige, men umildbart ser den okay ud :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 148. julie says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  aaah godt!! For jeg købte den idag.. Jeg tjekkede jakken godt og grundigt, og kan slet ikke se noget på den der skulle være fake. Bortset fra nogle få strå fra pelsen er en smule hårde.. :/ , men hvis det er e kopi så er det fandme den bedste kopi længe.. Du har lige gjort mig meget glad..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 149. Suzi says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  okay tak :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 150. Anne H says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  hej.. jeg er lidt i tvivl om forbrugeren taler sandt eller falsk.
  Fx. på den her http://www.dba.dk/vinterjakke-str-34-canada/id-86157351/ , personligt synes jeg at pelsen ser lidt anderledes ud, end en ægte coyote pels, men eller er det bare mit øje? hvad synes du? Jeg er klar over at man ikke kan bedømme om den er ægte eller ej, ud fra nogle billeder. Men please gør et forsøg!

  http://www.dba.dk/vinterjakke-str-36-canada/id-86159693/
  Samtidig er der denne. Personen påstår at jakken er ægte, MEEEEN… Ved venstre lomme, plejer der så ikke at stå “Canadian Goose” istedet for “Canada Goose”?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 151. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Anne H
  Pelsen ser meget mørk og anderledes ud, men det kan være billedet, som snyder. Personen, som sælger jakken, tilbyder at tage i NagPeople og få den valideret. Nag er den danske distributør af Canada Goose, så jeg vil anbefale, at du benytter det tilbud :)
  Angående jakke to, så ser den meget fake ud. Alene det at sælger benytter et modelbilled, så kendetegnene på fronten skjules, det burde sætte alle alarm klokker igang. Billederne er meget utydelige, men som du selv påpeger, så ligner den label på lommen ikke den ægte. Men det ville være rart med nogle tydeligere billeder, for så var det meget lettere at se :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 152. Nicoline says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej.

  Jeg har kigget på en CG vest, og travede først rundt på alle de falske sider. Nu har jeg så forsøgt mig, at finde vesten på en af de legitime sider. Den vest jeg søger kan jeg simpelthen ikke finde, det er hybridge lite vesten i sort. Kan du have et bud på, hvor jeg kan finde den henne?

  Mvh Nicoline

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 153. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nicoline
  Prøv at kontakte Nagpeople.com. Det er den danske distributør af Canada Goose jakker og veste, og de kan helt sikkert hjælpe dig, hvis vesten stadigvæk er i kollektionen :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 154. Nicole says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Pleas vil virkelig gerne havde noget hjælp.!!!
  Jeg længes efter en Canada Goose jakke i hvid eller blå i de halv lange modeller.
  Vil høre om der var nogle der kendte en hjemmeside hvor de sælger ægte eller om de sælger ægte i vejle eller Horsens?.

  ber virkelig meget om jeres hjælp!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 155. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

  @Nicole
  Nelly.com sælger dem :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 156. Nicole says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusinde tak :)

  Er der ingen andre hjemmesider hvor de sælger dem ægte?
  & du ved vel ikke om de sælger ægte i Horsens eller Vejle vel? :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 157. Nicole says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tusinde tak

  Er der ingen andre hjemmesider hvor de sælger dem ægte?
  & du ved vel ikke om de sælger ægte i Horsens eller Vejle vel? ¨:D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 158. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nicole
  Nagpeople mm sælger dem også i ægte.
  Din lokale sportsbutik har dem sikkert. Dvs Intersport, Sportsmaster, Sportigan, Sport24 mm.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 159. Trine says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej. Må jeg sende nogle billeder til dig , om du kan se om de er ægte ? Hvordan er chiliwack i str. Normal eller ?
  Vh. Trine :-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 160. Ali says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  er denne webside en der sælger falske canada goose? er ved at købe en der fra og vil bare lige vide om de er falske.
  danmarkoutlet.dk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 161. Frederik says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hi. har kikket lidt på goose jakker(især PBI ekspedition) har kikket på en hvor pelsen kan lynes af hætten. er det et fare signal, eller det bare en lækker detalje når jakken skal til rens og man ikke vil løbe risikoen med at få ødelagt “ræven”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 162. Camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej:), kender du nogle hjemmesider hvor de sælger ægte CG til en billig pris?

  Forresten er denne hjemmeside fake danesoutlet.com/ ??

  :D..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 163. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Trine
  Ja det må du gerne :) Du kan også poste dem på vores Facebookside evt :)
  De er store i størrelserne. Så du skal nok bruge dem i 1-2 størrelser mindre, end du normalt bruger.

  @Ali
  De sælger fake jakker!

  @Frederik
  PBI Ekspedition skulle ifølge Canada Gooses egen hjemmeside, ikke være med aftagelig pels.

  @Camilla
  Der findes desværre ingen hjemmesider, som sælger Canada Goose jakker til under vejledende pris, med mindre det er en model, som er udgået. Hvis en side sælger jakkerne under vejl pris, så mister de retten til at forhandle Goose produkter i fremtiden. Så du kan ligeså godt købe din jakke i en butik :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 164. Camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej er denne hjemmeside fake danesoutlet.com/ ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 165. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Camilla
  Ja den sælger fake jakker desværre! Så pas på :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 166. Camilla says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Tussind tak for det.
  Kender du nogle hjemmesider hvor de sælger ægte? :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 167. TK says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Er denne hjemmeside fake?? Og er der nogle der har oplysninger på firmaet?? canadagoosedanmarks.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 168. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Camilla
  Nagpeople.com
  Nelly.com
  Det er 2 af de sider, som kan anbefales at handle på :)

  @TK
  Ja den sælger fake jakker. Du kan evt prøve at undersøge, hvem der ejer domænet? Men det ender sikkert i en blindgyde i Kina.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 169. Anna says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

  Hej, super fed side! :-)
  Jeg ved at denne jakke er fake: denmarkjakke.dk/canada-goose-trillium-parka-navy
  Men er det eneste til forskel kun at den er med andedun eller er der flere ting der spiller ind?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 170. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Anna
  Det er umuligt at sige, hvordan jakkerne på den side ser ud. De benytter originale billeder, men du kan sagtens risikere, at du får en fake jakke, som er i elendig kvalitet. Du kan også godt få en jakke, som ligner den ægte, og som er pæn.
  Men uanset hvad, så kan kvaliteten på jakkerne ikke sammenlignes med Canada Goose desværre. De er langt fra i samme niveau, når det gælder varme, holdbarhed mm.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 171. Stone says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Efter at have købt Freestyle-vesten i USA tilbage i 2007, steppede jeg op og købte Exp.parkaen her i sidste uge

  Dyr fætter, ja … fortrudt det, NEJ !!! … absolut den fedeste jakke og kvalitet jeg NOGENSINDE har købt. Lever nord for polarcirklen og ville ALDRIG have tillid til en kopi jakke. Og med temperaturer ned på -25 om vinteren, da er det også et spørgsmål om komfort og overlevelse.

  Som nævnt i guiden, brug CG’s officielle hjemmeside til at checke den forhandler du kigger på. Hvis den ikke er accepteret om officiel forhandler, så er der noget galt.

  Anden god rettesnor … hvis prisen er BILLIGERE end den pris du finder i USA/ CANADA så STINKER DET LANGT VÆK

  og som altid … hvis det er for godt til at være sandt, så er det nok fordi det er FOR GODT til at være sandt!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 172. Stone says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @ Anna:
  Hvad med denne arctic-parke fra TNF … samme pris, ægte vare, er varm og levere varen som lovet.
  friluftsland.dk/dk/shoparticle/the-north-face-w-arctic-parka/shop/catalog/product/view/23173/0/

  Hvorfor betale for at lugte som våd hund og fryse, bare fordi man gerne vil name-droppe. CG er designet for at holde dig varm og det koster penge … PUNKTUM !

  Så vil du betale for et praktisk stykke overtøj der holder dig varm (som TNF’en) eller de samme penge for en kopi der egentlig bare ligner, men aldrig kommer i nærheden af den ægte.

  Og tro mig, når man har haft en ægte CG, så spotter man med lethed alle de falske på gaden, og du vil fremstå herefter.

  Husk,eks. TNF har også livsgaranti på deres produkter som CG, og de levere også til ekspeditioner. Det laver knald gode produkter som er til at komme i nærheden af.

  Think twice … får hvad du betaler for

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 173. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Stone
  Spot on! Mere præcist kan det ikke siges :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 174. Jeanett says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej vil høre om de sælger fake eller Ægte CanadaGoosen???????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 175. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Jeanett
  Hvilken side snakker du om? Der er intet link :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 176. Jeanett says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej vil høre om de sælger fake eller Ægte CanadaGoosen??????? Canadagoose-tilbud.eu.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 177. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Jeanett
  De sælger falske jakker desværre.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 178. Jan W says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Først vil give et kæmpe kompliment til denne blog/side.
  Min egen tanke vedrørende køb af en evt. CG-jakke var også at gå på nettet og handle der, med en god besparelse i sinde. Det er såååå rystende at opleve at så mange hjemmesider forsøger at snyde os forbrugere, ikke kun med CG-jakker men med alle typer beklædning.

  Jeg mangler dog noget i denne ellers glimrende oversigt og tager derfor lige de praktiske briller på.

  1. Der findes mange gode anderkendte brands der laver varme vinterjakker alá GC (Fjællræven, TNF, Everest, Peak P, og en hel masse andre) til priser omkring 3000-4000 kr – men hvorfor skal jeg lige vælge at give 2-2500 kr mere og får man SÅ meget mere jakke for de penge ??

  2. Hvad er garantien på en CG. Er det den samme som alt andet ifht lovgivningen ? Eller stoler CG så meget på eget produkt at de giver længere garanti ?

  3. I følge oplysningerne omkring CG, er de udviklet til ekstreme forhold, men er det så ikke at skyde gråspurve med kanonkugler at købe en CG til det danske klima som oftest i vinterhalvåret ligger omkring 0 grader plus/minus?

  4. 1 ting der gør CG dyrere er uden tvivl de ægte materialer, især coyote-ulve/ræve pelskraven. Hvad siger dyreaktivister om det?? Er det en truet dyreart f.eks.?

  5. Af en eller anden årsag står der intet om på orginal hjemmesiden, hvordan man behandler sin CG-jakke. Vask, imprenering m.m. som gør at man har en lækker jakke mange år frem, i øvrigt hellere ikke noget om hvorlænge producenten forventer man kan have sin dyre jakke hvis man passer ordentligt på den og følger deres anvisninger.

  Alt i alt, kunne det være rart om CG udaf til viste mere TRO på eget produkt. De ved sikkert godt deres jakker hører til i den tunge ende og at vi er oppe i Rolls Roys klassen, men det skinner bare ikke igennem på deres side – hvis du spørger mig ;-)

  Ser virkelig frem til at høre dit svar.Spørsmålene her er også fordi jeg alt for ofte oplever unge mennesker ude i butikkerne som ikke ved en dise om produkterne – desværre.Den tid er forbi.

  mvh. Jan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 179. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Jan
  Jeg takker for de pæne ord. Det er altid rart, når det man har lavet hjælper andre :)
  Og ja der er sindsyg mange fake webshops, som sælger disse jakker til meget lave priser.

  1: Mode er en smagssag og en holdning. Nogen køber tøj i Bilka, mens andre skal i Gucci og Louis Vuitton. Derfor betaler du også for mærket, når du køber en CG jakke, men der er ingen på markedet, som kan hamle op med disse jakker, når det gælder varme og kvalitet. De er i en klasse for sig. Men de andre mærker du nævner, kan sagtens dække dit behov, når det gælder det danske vintervejr.
  2: Læs mere her http://www.canada-goose.com/faq/
  3: Det danske vejr er nu altid i minus i vinterhalvåret, men det er kun i få måneder. Så jo du kan sagtens sige, at det er at skyde gråspurve med kanoner. Men du kan sige det samme om personer, som køber en stor bil, når en lille kunne dække samme behov. Igen er det en smags sag, som der blev nævnt ved punkt et.
  4: Hvad dyreaktivister siger, det er vel irrelevant. De håndhæver ikke loven, så det er næppe dem, som du i første omgang skal lytte til, med mindre du går meget op i øko-systemet mm. Coyote bestanden i Canada er så stor, at regeringen er nødtil at holde den nede, da de ellers ødelægger økosystemet i naturen. Derfor samarbejder regeringen og Canada Gooses/Canada Gooses pelsleverandør, så det bliver en win-win.
  5: Det står alt sammen beskrevet her http://www.canada-goose.com/faq/

  Det er gået godt for CG i mange år, og de har ikke haft behov for at reklamere eller gøre noget ekstra ordinært. For de har kunne sælge langt flere jakker, end de kan producere. Og det har måske været en lille sovepude for mærket, men jeg synes nu, at de har en meget stilren og eksklusiv hjemmeside, som skiller sig ud fra mange andre mærker, men som samtidig er let at finde rundt på. Så jeg er ikke helt enig i dit synspunkt, men igen design og stil er en smagssag, og jeg tvivler på, at man kan finde et design, som alle kan lide.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 180. Michael says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

  Jeg har købt en brugt jakke på dba til 400 kr.
  Jeg fik noget certifikat med fra Intersport hvor man kan se den er blevet købt for 5000 kr.
  Men jeg har alligevel min tvivl må jeg indrømme.

  Den ser godt nok ikke ud til at krølle, men hårene på pelsen virker lidt “stive” i det. Kan det være fordi det er en gammel jakke?

  Og vaskeanvisningen står hovedsageligt på engelsk, men hvis der står MADE IN / FABRIQUE AU CANADA kan den stadig godt være ægte?

  Har også læst at der i hætten er en “metaltråd” og det KUN er på ægte jakker. Passer det?

  Og er fake jakker også pænt tunge?

  På forhånd tak.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 181. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Michael
  Altså hvis jakken ikke er særlig slidt, så lyder prisen alt alt alt for lav for en ægte. Der er flere, som sælger falske jakker på DBA med kvitteringer fra ægte jakker. Sådan er nogle mennesker desværre.
  Ud fra det du beskriver, der er det nærmest umuligt at svare. Men hvis du kunne tage nogle billeder, så skal jeg gerne kigge på den, og give dig min vurdering på jakkens ægtehed :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 182. Michael says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Ja det kan jeg godt… Hvor skal billederne sendes til?.. :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 183. Hakan says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej Admin Hvordan skal en CG vaskes? skal den til rens?

  VA:F [1.9.22_1171]