Guide omkring Nike sko. Ægte eller fake?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (6 votes cast)

GUIDE: Sådan undgår du falske Nike sko

I modsætning til mange af de andre guides her på sitet, som er meget konkrete med råd og vejledning til at spotte falske udgaver af mærket, så bliver denne Nike guide mere generel, hvilket de fleste sikkert vil finde ærgeligt. Men Nike laver så mange forskellige sko modeller i dag, så det vil være fysisk umuligt at lave en guide, som bare dækker lidt af dem. For der er stor forskel på Nike Shox, Nike Air og Nike Jordan. Både i designet men også på kendetegnene ved ægte vs fake. Faktisk laver Nike så mange variationer af f.eks Nike Shox, at man ikke engang kan lave en generel guide for denne ene style. Det vil kræve flere specielle guides, som dækker over den del af Shox modellerne, som har nogle fælles kendetegn.

Men selvom en generel specifik guide ikke er mulig at lave, så kan man godt lave en guide, som alligevel er informativ og fyldt med info. Og den kommer herunder.

Lidt facts og info omkring Nike

Nike er verdens største producent af sportsudstyr. Herunder er en lille liste over de sportsgrene, som Nike er specialiseret i:

 • Fodbold – Støvler – Bolde – Trøjer – Benskinner – Træningsdragter – Andet fodboldudstyr
 • Basketball – Sko – Bolde – Trøjer – Caps – Hoodies – Andet basketballudstyr
 • Cykling - Tøj – Sko – Solbriller – Andet cykeludstyr
 • Golf - Sko – Bolde – Poloer – Tøj – Handsker – Solbriller – Tasker – Andet golfudstyr
 • Outdoor - Træningstøj – Sko – Støvler – Jakker – Hatte – Andet outdoorudstyr
 • Rugby – Trøjer – Sko – Tasker – Tøj generelt – Sokker – Andet rugbyudstyr
 • Running/Training - Sko – Tøj generelt – Tasker – Accessories – Andet løbeudstyr
 • Tennis - Sko – Tøj – Accessories – Andet tennisudstyr
 • Skateboard – Sko – Tøj – Andet skateboardudstyr
 • Andre sportsgrene – Udstyr til andre sportsgrene herunder typisk beklædning og sko

Som ovenstående liste tydeligt viser, så er Nike involveret i en masse forskellige sportsgrene, hvor mærket er med helt fremme. Navnet Nike stammer fra den græske gud for sejr (victory), og derfor har Nike altid en ambition om, at de vil være den bedste indenfor de områder, som firmaet er involveret i. Og denne perfektionistiske tilgang til tingene har betydet, at firmaet har været utrolig innovativ og nyskabende.

Sådan undgår du, at købe falske Nike sko

Alle ved at nettet er fyldt med webshops, som sælger falske Nike sko, sneakers og andre falske varer. Hvordan du spotter sådan en type webshop, kan du læse mere om her.

For at du kan undgå at købe falske Nike sko, så er du også nødtil at vide lidt om skoene. Det er især de meget populære, lidt dyre og kendte Nike modeller som kopieres. Dvs det er nedenstående modeller, som der er størst risiko ved.

 • Nike Shox – Alle Shox modellerne
 • Nike Air – Alle Air modellerne
 • Nike Air Max – Alle Air Max modellerne
 • Nike Free – Alle Free modellerne
 • Nike Jordan – Alle Jordan modellerne

Ovenstående sko og sneakers koster typisk fra 800-2500 kr., hvis de erhverves online på Nikes webshop, eller hvis du køber dem hos en autoriseret forhandler, forudsat de ikke er på tilbud selvfølgelig.

Et online værktøj og leksikon

Hver style har sine kendetegn, sit design og sin specielle opbygning. Men der er dog nogle generelle ting, som går igen for alle styles og modeller. Og her er f.eks Nikes online shop et fantastisk værktøj http://store.nike.com.

På Nikes hjemmeside er der nemlig et bredt udvalg af de mange styles (Shox, Air Max osv), men også et bredt udvalg af de forskellige modeller under stylene (Air Max 95, Free Run 2 osv). Derfor bør du benytte Nikes hjemmeside, som et opslagsværk, hvor du kan se og få informationer om de forskellige styles og modeller. Billederne på Nikes webshop er meget detaljeret, og de viser skoene fra alle sider og vinkler. Du kan endda se sålen under skoene. Desuden er webshoppen fyldt med informationer, som også er guld værd, når du skal vurdere et par Nike sko enten online eller i virkeligheden. Du kan læse dig til materialer, syninger, detaljer, funktioner mm.

Flere af de store autoriserede online forhandlere af Nike sko, har ligeledes en meget informativ webshop, hvor du kan læse dig frem til en masse informationer om skoene, og samtidig se billeder mm. Ved at kombinere Nikes webshop og forhandlernes webshops, så har du pludselig fået et leksikon i Nike sko, hvilket du sikkert aldrig har tænkt over!

Finder du en webshop (en som ikke er autoriseret forhandler), som sælger billige Nike sko, eller finder du f.eks et par billige Nike sko på Ebay, DBA eller andetsteds, så kan du nu med dine online værktøjer starte en vurdering. Her følger et par råd til, hvad du skal foretage dig inden du laver et køb. Nogle af tingene kan virke latterlige, men alle punkterne herunder tjener et formål!

 1. Spørg webshop/sælger om billeder af skoen fra alle sider inkl af sålen
 2. Spørg webshop/sælger om billeder af æsken, som Nike skoene leveres i
 3. Spørg webshop/sælger om hvor skoene stammer fra. På den måde kan du MÅSKE få en ide om, hvor skoene oprindeligt er fra
 4. Spørg webshop/sælger om der er garanti på skoene, eller om de kun er dækket af normal reklamationsret

Når du så har billeder, som shoppen/sælger selv har taget selvfølgelig, kan du pludselig sammenligne dem med skoene på Nikes hjemmeside og de andre autoriserede forhandleres hjemmeside. Du kan gå skoene igennem punkt for punkt, og det er dermed muligt, at opdage eventuelle forskelle. Hvis der er forskelle, og du sammenligner med billeder fra Nikes side, så ved du med sikkerhed, at skoene i shoppen/hos sælger er falske. For skoene skal matche 100% med billederne på http://store.nike.com, da du altid kan regne med, at Nike viser originalen!

Typiske forskelle på ægte og falske Nike sko 

Selvom der er mange steder, hvor man kan se, om et par Nike sko er ægte eller fake alt efter stylen og modellen, så er der heldigvis en masse ting, som går igen på kryds og tværs af modellerne. Herunder er lavet en lille liste over de mest benyttede fejl, som gør de falske let genkendelige.

Forkerte farver. Det er nok den fejl, som oftest går igen. Mange falske Nike sko har nemlig en forkert farve et eller andet sted. Det kan være:

 • Forkert farve logo
 • Forkert farve sål
 • En sko som aldrig er lavet i den pågældende farve (denne fejl ses virkelig tit)
 • Forkert farve snørrebånd
 • Forkert farve snude eller hæl

Forkerte placeringer. Den næst mest sete fejl, er forkerte placeringer af detaljer på skoene. Det kan være:

 • Forkert placering af Nike logo
 • Forkert placering af snørrebånd
 • Forkert placering af tekst eller graveringer
 • Forkert placering af størrelser eller tekst på sålen indvendig

Forkerte koder eller andet. Den sidste ting, som ofte går igen, er noget mere teknisk, og den kræver enten viden eller indsigt i Nikes systemer. Men Nike er ofte meget hjælpsomme, hvis man har spørgsmål angående disse. Det kan være:

 • Forkert model kode
 • Forkert mode navn – Ikke eksisterende model navn
 • Forkert stregkode eller label
 • Forkert produktions land

Ved at benytte de redskaber, som Nikes hjemmeside samt forhandlernes hjemmesider stiller til rådighed, så kan du altså meget enkelt, simpelt og let gennemskue de fleste fake Nike sko. For hovedparten af de sko, som der kopieres i Kina, har en eller flere mangler i forhold til de originale Nike sko. Og det gælder med andre ord om, at finde disse mangler.

Selvom denne guide ikke påpeger direkte punkter på de enkelte modeller, så kan den generelle viden sagtens hjælpe med at spotte fake Nike sko. Især hvis du også benytter guiden til at spotte webshops med fake varer. Så er du pludselig rigtig godt garderet, når det gælder online handel. Det er pludselig lidt svære, hvis du står fysisk på et marked, i en butik eller et andet sted, men så husk altid at bruge din sunde fornuft, så kan du i langt de fleste tilfælde undgå, at købe et par fake sko.

Der kommer muligvis senerehen nogle guides, som omhandler de specifikke Nike styles og modeller, men da det kræver meget research, så må disse guides vente lidt.

Der kommer muligvis senere et par eksempler, hvor du kan se forskellen på en ægte og en fake Nike sko. Bare så de fleste har en ide om, hvad de faktisk skal kigge efter.

Køb billige Carrera solbriller online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Guide omkring Nike sko. Ægte eller fake?, 9.3 out of 10 based on 6 ratings

Comments

 1. Thomas Benjamin says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Det er mega giga smart. Sådan har jeg aldrig tænkt over, at jeg kunne udnytte Nikes egen side.
  Tak for en overfed guide. Jeg håber der kommer mange flere om andre mærker.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Nicoline Sørensen says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg fik et link til denne guide på fb af min veninde :-)
  Den har lige reddet mig for at handle på en Kina side. Mange taaaaaak for hjælpen. Kommer der ikke snart en guide om GHD glattejern eller Burberry? Det synes jeg der mangler.
  Der er faktisk mange gode guides på jeres side, så jeg vil da til at følge med herinde.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Nicoline Sørensen
  Det er super, at du kan bruge guiden.
  Det er nogle spændende emner, som du kommer med. GDH er noget, som har været på trapperne et stykke tid, så den kommer med sikkerhed. Hvilke Burberry produkter vil du gerne have, at der kommer en guide på?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Thomas Benjamin
  Det er de færreste, som tænker over, at Nikes egen side er et genialt leksikon.
  Fedt at du kan bruge guiden, så har den tjent sit formål hjem :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Viggo Sørensen says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg handler tit online, men jeg har aldrig tænk på, at jeg kunne udnytte Nikes egen hjemmeside på den måde. Kan man ikke bruge andre mærkers hjemmeside på sammen måde egentlig?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. admin says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Viggo
  Ja du kan godt benytte samme metode ved andre mærker, dog er nogle varetyper/mærker mere velegnet end andre. Det kan f.eks ikke foreslås, at du kun benytter denne metode, hvis du køber f.eks designer tasker fra Gucci, Mulberry, Louis Vuitton eller andre mærker.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. Marianne Petersson says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Synes det kan være svært at se, om hjemmesiden sælger falske sko, men går ud fra at denne nikefreerunsko.waterhc360.com/ også er falsk, når skoene er så billige.
  Nogen som kender denne side?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 8. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Marianna
  Den side sælger kun falske produkter. Det er en klassisk Kina webshop!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. Jeanette says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  er der nogle der har prøvet at købe fra ovenstående webshop? bare interesseret i at vide om der trods falske produkter er ok service og om skoene er ligeså behagelig og bløde som ægte Nike free sko?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Jeanette
  Falske Nike sko er aldrig ligeså gode, som de ægte. Dermed ikke sagt, at de ikke kan være gode at gå i osv, men det bliver bare aldrig det samme. Desuden ved du ikke, hvilke materialer de falske sko er lavet af, og hvis du bliver syg eller får en allergisk reaktion, så kan du ligeledes ikke klage nogen steder.
  Du kan besøge Trustpilot eller søge på Google, og der vil du med sikkerhed finde en masse anmeldelser af de falske shops.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 11. Hannah says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hejsa admin. Virkelig god guide til falske shop hjemmesider ;). Men det er desværre for sent for mit vedkommende. Vil bare gerne del min dårlige oplevelse, som også skyldes min mangel på sund fornuft, da jeg kun havde i tankerne at eje disse fede Nike sko :( Dunker mig selv i hovedet meget lige nu og ærger mig for min dumhed. jeg har desværre kommet til at købe et par Nike Free sko på en falsk hjemmeside i sidste uge på nikefreeskodame.eu. Efterfølgende synes jeg det virkede mærkeligt, at ordre status blev ved med at stå som Pending og blev mistænksom og fik googlet mig frem til en masse bl.a. din guide hjemmeside, men da var det jo allerede for sent. ØV ØV! Læste din guide punkt 10 om chargeback. Kan jeg evt. også tilbagekalde pengene fra afsender ved at tale med min bank??? Håber du kan hjælpe… Mvh Hannah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 12. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hannah
  Først og fremmest tak for de rosende ord. Det er altid rart, når folk kan bruge det, som man har brugt meget tid på at lave :)
  Det lyder, som en lidt trist situation, som du er havnet i, men der findes heldigvis en udvej. Det er vigtigt, at du følger nedenstående råd slavisk, for så kan du nemlig få dine penge tilbage.
  1. Du sender firmaet en mail, hvori du beder dem annullerer din ordre, og derefter refunderer dine penge.
  2. Du venter et par dage, da de lige skal have tid til at annullerer ordren.
  3. Sker der intet, og får du intet svar, printer du ordre kopien ud + den mail, hvori du annullerer dit køb. Dem tager du med ned i din bank, hvor du beder dem lave en indsigelse/chargeback.
  Herefter vil din bank tage sig af resten, og du får dine penge retur :)
  Hele forløbet kan godt tage 1-3 uger, men du får dine penge retur med sikkerhed. Skulle skoene dukke op i mellemtiden, så er det vigtigt, at du nægter modtagelsen, og lader dem gå retur til afsender.

  Du kan evt ringe til din bank imorgen, og spørge dem til råds. Men de vil sikkert sige det samme, som jeg har skrevet herover.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 13. Hannah says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  1000 tak for det hurtige svar!!! :D Jeg vil prøve at følge dine råd slavisk og krydser for banken vil hjælpe mig. Jeg har også et andet spørgsmål: Jeg har forsøgt at slette min konto på hjemmesiden og derved også mine oplysninger gemt derpå. Men dette kan jeg selvfølgelige ikke, hvilket bekymrer mig meget :S. Vil det være sådan, at den falske afsender altid vil have mine oplysninger? Igen mange tak for hjælpen :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 14. Hannah says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  I øvrigt kan man bruge denne webside http://www.scamadviser.com til at tjekke om hjemmesider er falske eller ”ægte”, men jeg ved heller ikke om denne webside er pålidelig. Men tjek den ud, hvis i har lyst :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 15. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hannah
  Din bank vil helt sikkert hjælpe dig, hvis du følger rådene slavisk.
  Firmaet vil nok have dine informationer forevigt, eller indtil siden bliver lukket ned. Men bare rolig, de kan ik bruge dem til noget. De fleste af dine info, kan de alligevel finde på krak.dk eller dgs.dk.

  Siden kan sikkert godt bruges, men at søge på Google, det er og bliver den mest effektive måde, hvorpå du kan undersøge en webshop. Derfor vil jeg anbefale, at du gør det i fremtiden, da du derved vil undgå ubehagelige overraskelser, ala den du lige nu sidder i.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Hannah says

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

   Det er rigtigt surt hele situationen, men jeg må bide i det sure æble og håbe på, at alting falder på plads igen :). Jeg har aldrig købt online før, og nu jeg endelig prøver det, så dummer jeg mig. Jeg tør vist ikke handle på nettet mere efter denne hændelse O.o Men jeg vil bruge Google fremover eller kontakte dig ;). Du må have en god dag! :)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 16. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Hannah
  Bare rolig det løser sig :) Enten ved at de betaler pengene retur, eller ved at din bank trækker dem retur.
  Nu må du endelig ikke fravælge nettet, fordi du er faldet i en enkelt dum webshop. Der findes masser af gode shops ude i cyberspace, og fremover vil du tænke og tjekke shoppen, før du handler der.
  Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 17. Helle Ryberg says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Nogen som kender til Unisports varer?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 18. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Helle Ryberg
  Du kan roligt handle på Unisport, de er autoriseret Nike forhandler :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 19. POUL BÆK says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  HEJSA
  JEG HA FÅET BESTILT NOGLE
  NIKE AIR MAX90
  BLÅ GLOWSY 13U99 DEN 11FEBRUAR
  PÅ HJEMME SIDEN BILLIGE NIKE AIR MAX SKO
  OG DE HA HÆVET KR 586,56 PÅ MIN KONTO
  DERES KONTO ER VDK CNY
  HÅBER AT DU KAN HJÆLPE MIG
  OM DET ER EN FUPPER
  HILSINGEN POUL
  HELSINGE

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 20. says

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

  @Poul Bæk
  Siden du har bestilt fra sælger falske Nike sko. Jeg vil derfor anbefale dig, at du sender dem en mail, hvori du annullerer købet og beder om, at du får pengene retur. Sker dette ikke indenfor en uge, skal du gå ned i din bank, hvor du skal lave en indsigelse mod betalingen. Så tager banken sig af resten, og du får dine penge, så du kan købe et par ægte Nike sko i stedet for :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  • POUL BÆK says

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

   HEJ ADMIN
   MANGE TAK
   DET VA DEJLIG AT HØRE FRA DIG
   JEG SENDER EN MAIL TIL
   DEM SÅ MÅ JEG SE OM DER SKER NÅET

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • says

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

    @Poul Bæk
    Jeg håber du får det løst, men du skal nok forberede dig på, at du er nødtil at involvere din bank :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
 21. Sanne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Hej. Jeg har lige modtaget to par meget dårligt Nike free kopier. Lugter meget stærkt, lim rester, svæve, farverne ser ikke rigtige ud, stive i sålen, dårlig finish. Jeg havde i god tro bestilt de to par sko på hjemmesiden: paabarsel.dk . Skoene kom uden de originale skokasser, men blot i pose. Afsender er kinesisk…Jeg betalte henholdvis 479 kr og 455 kr for skoene. Jeg vil gerne returnere skoene, men er der overhovedet en chance for at jeg kan få mine penge retur. Hvad gør jeg, håber nogen kan hjælpe mig. Mvh Sanne

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • says

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

   @Sanne
   Puha en uheldig situation. Men der er heldigvis en løsning.
   Først og fremmest vil jeg anbefale, at du stopper med at linke til den fake side. Hverken på blogs, forums, Facebook eller andre steder. Det giver nemlig shoppen links, og den kommer dermed til at ligge bedre i Google, og så kan andre end dig blive snydt…

   Shoppen er ikke dansk, selvom den udgiver sig for at være det. Det er en klassisk kinesisk svindelshop, læs mere om at spotte dem her:
   http://solbrilleguiden.net/guides-om-nethandel/sadan-undgar-du-webshops-med-falske-varer/

   Du skal sende shoppen en mail, hvori du gør det klart, at du har bestilt og betalt for nogle ægte Nike sko, og du har modtaget nogle dårlige kopier. Derfor vil du returnere dine sko i henhold til de internationale regler om returret. Du skriver tydeligt, at returneringen må ske på deres regning, og at de selv må stå for denne, da de har snydt dig.

   Dernæst går du ned i din bank, hvor du tager skoene med. Du fortæller dem hele historien, samt beder dem lave en indsigelse og annullere din betaling. Din bank vil herefter få dine penge retur til dig.

   Det hele kommer nok til at tage 1-2 uger, men det skulle være lige til at få pengene retur. Du skal huske at fortælle din bank, at du er bange for at sende skoene retur, fordi shoppen er svær at komme i kontakt med, og at de allerede en gang har snydt dig, ved at levere nogle dårlige kopisko.

   Din bank vil evt også kunne hjælpe dig videre, hvis der er mere.
   Du skal ikke forvente, at shoppen svarer på din mail, det gør de aldrig i sådanne sager her.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 22. Sanne says

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Jeg købte som sagt på en dansk side : paabarsel dot dk men på ordrebekræftigelsen henvises til en helt anden side: sklepyubraniami dot com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>